joi, 26 martie 2009

Prima etapa,primele blaturi oare?

Am ramas surprins sa vad calitatea jocurilor,care a fost peste ce ma asteptam.Bine,discutiile despre asa-zisele blaturi tot au ramas.
Cele mai importante meciuri,pt. nestiutori,au fost:

Steaua-Vaslui:Wesley si-a dovedit calitatile.Campania de achizitie a lui Porumboiu chiar a fost buna.Si Steaua s-a ridicat peste asteptarile mele,tanarii facand fata destul de bine.Si mie mi s-a parut ca Hategan a tras un pic cu Vasluiul,dar nimic sa afecteze rezultatul.1-1 s-a terminat.

Dinamo-Pandurii:Victorie clara a lui Dinamo+gol Zicu la revenire.Nici vorba de blat dupa parerea mea,Pandurii chiar nu au putut face fata.3-0 rezultatul final.

Cfr-Otopeni 1-0.Ma asteptam la mult mai multe de la straini,numai Dubarbier a jucat bine.Ceilalti…noroc cu golul lui Ruiz din min.87 ca altfel erau doua puncte cruciale pierdute.

Rapid-Bistrita 3-1:Cu toate probleme,Rapidul a castigat pe merit.Da,bistritenii nu au fost foarte “interesati” dar nu poti sa te astepti la miracole de la niste jucatori de 20-22 de ani.Meci curat,nu cred ca “cooperativa” mai functioneaza(scuzati cacofonia).Televiziunile insista mult prea mult pe asta.

Timisoara-Arges 2-1.Balint debuteaza cu o victorie asa cum a debutat si ca jucator.Golul victoriei,din min.86 a fost provocat de o greseala amonumentala a lui Mosneag,provenita ce-i drept de la o torpila “ala Alexa”.Ma mir cum pitestenii nu au putut scoate macar un egal,mai ales ca ei au preluat conducerea.

Urziceni-Brasov 0-0 un egal destul de plictisitor.Cei doi antrenori se pare ca nu au putut mtiva indeajuns si atacantii asa cum au facut si cu fundasii.

Craiova-Poli Iasi 0-1 Bergodi revine in Romania cu o victorie vitala.Unicul gol al partied a fost inscris de Cristi Bratu,in min 57.Au fost nistea ratari immense din partea “giuvaierului” Florin Costea si o eliminare controversata a unui jucator craiovean.

Daca vreti sa discutati intr-un super forum faceti-o la http://grou.ps/softheaven/talks .Asa ma ajutati si pe mine 
.

0 comentarii:


Free Blogger Templates by Isnaini Dot Com and Home Improvement. Powered by Blogger